Naši partneri

Naš cilj je da našim kupcima omogućimo prije svega kvalitetu. Vođeni tim ciljem biramo naše partnere. Ovdje ističemo neke od vodećih tvrtki u svijetu agrobiznisa koje zastupamo.

 • Biobest

  Biobest

  Prva svjetska kompanija u povjesti koja je 1987. počela sa komercijalnom isporukom bumbara za oprašivanje, u čemu i dalje prednjači. Nudi više vrsta košnica, ovisno o potrebi oprašivanja, i patentirala je košnicu Flying Doctors ®. Prirodno oprašivanje ide ruku pod ruku sa biološkom kontrolom štetnika i bolestiju. Kako bi profitirali ljudi i planeta.

 • Desch Plantpak

  Desch Plantpak

  Nizozemska kompanija koja se bavi proizvodnjom lončića, kontejnera, te raznih plitica za sijanje, sadnju i transport bilja. Orijentirana je profesionalnim hortikuluristima.

 • Ginegar Plastic Products

  Ginegar Plastic Products

  Vodeći svjetski proizvođač naprednih folija za široku paletu poljoprivrednih programa, s posebnim naglaskom na plasteničke folije, malčeve, VIF folija i također niz folija za nepoljoprivredne aplikacije. Od 1969. godine, Ginegar je kombinirajući svoju stručnost i vještine u tehnologiji plastike.

 • Gruppo Padana

  Gruppo Padana

  Jednom riječju, ovo poduzeće se može nazvati svijetom presadnica. Osnovano 1988. Na površini od 8500 m2 plastenika, poduzeće kontinuirano raste površinom i organizacijom prodaje. Uspjeh leži u profesionalnom pristupu, usmjerenom na kvalitetu i potrebama kupaca za točnim isporukama i konkurentnim cijenama. Godine 2016. tvrtka je imala 250000 m2 staklenika i u asortimanu preko 2000 vrsta presadnica.

 • Haifa Chemicals

  Haifa Chemicals

  Multinacionalna korporacija, sa glavnim sjedištem u Izraelu i globalno je vodeći dobavljač kalijevog nitrata za poljoprivredu i industriju, posebno biljnih hranjiva i fosfata za hranu. Poznata je po svom pionirskom inovativnom duhu. Osnovana je 1966. i prisutna je u više od 100 zemalja diljem 5 kontinenata sa 12 podružnica i 3 proizvodna pogona.

 • Husqvarna

  Husqvarna

  Vođen strašću za inovacijama od 1689. godine, Husqvarna nudi profesionalne proizvode za šume, parkove i vrtove. Izvedba i upotrebljivost susreću sigurnost i brigu o okolišu u našim vodećim inovacijama, gdje su rješenja za baterije i robotika u prvom planu.

 • K-RAIN

  K-RAIN

  Osnovan 1972. godine, K-Rain Manufacturing je krenuo putem da postane jedan od najvećih proizvođača rotora za navodnjavanje, raspršivača, elektromagnetnih ventila, indeksnih ventila i regulatora za navodnjavanje u svijetu.

 • Kereff

  Kereff

  Talijanski proizvođač alata za rezidbu biljaka. Tvrtka Kereff je u pedesetih godina prošloga stoljeća. Svi proizvodi se rade u Italiji u vlastitoj tvornici. Završno oštrenje alata radi se ručno.

 • Kuker

  Kuker

  Od 1972. godine u Veroni, Italija, centru za proizvodnju voća i berbe grožđa, tvrtka KUKER nudi vrhunsku opremu za profesionalno orezivanje voćki. Danas je KUKER prisutan kroz svoje proizvode u mnogim zemljama diljem svijeta, uvodeći inovacije i podižući razinu kvalitete.

 • Modiform

  Modiform

  Tvrtka Modiform je proizvođač sustava za pakiranje i uzgoj bilja u poljoprivredi: lončića za cvijeće, plitica za sijanje i ukorjenjavanje, te transportnih plitica.

 • Mugavero

  Mugavero

  Mugavero je talijanska tvrtka, specijalizirana za ishranu bilja od 1959. godine. Njena snažna tradicija počinje sa sicilijanskom poljoprivredom iz prošlih vremena, a zatim igra sporednu ulogu u cijeloj kasnijoj evoluciji.

 • Panamerican

  Panamerican

  Vodeći svjetski uzgajivač i proizvođač F1 sjemena cvijeća koje distribuira diljem svijeta, već 60 godina. Prisutan je na svim kontinentima i u mnogim državama. Primarni ciljevi su pouzdanost, dosljednost i kreativnost i to od uzgoja cvijeća do servisa kupcima.

 • Plastica Alfa

  Plastica Alfa

  Plastica Alfa je talijanska tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom opreme za navodnjavanje i posluje po ISO 9001 standardima. Iz njihovog asortimana izdvajamo spojni materijal kojeg imamo zastupljenog kroz Black Line seriju.

 • Soaplast

  Soaplast

  Među prvim tvrtkama u Italiji koje su investirale u precizno navodnjavanje

 • Tercomposti

  Tercomposti

  Tercomposti je tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom organskih gnojiva i supstrata. Posjeduje certifikate ISO 9001 i ISO 14001. U našem asortimanu su gnojiva dozvoljena u organskoj poljoprivredi.

 • Tradecorp

  Tradecorp

  Tradecorp, to su stručnjaci u mikrohranjivima i specijalnim gnojivima. Tvrtka je osnovana 1985. u Španjolskoj, Tradecorp je stekao široko iskustvo u ishrani bilja, koje nudimo našim klijentima, kako bi poboljšali svoje usjeve i svoje poslovanje.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o našim najnovijim ponudama i pogodnostima!

Upišite ispravnu e-mail adresu.


© 2024 Granum d.o.o. Sva prava pridržana.
Developed & SEO by AMagdic Web Design
Powered by AMagdic CMS