Koji tresač maslina kupiti?

Koji tresač maslina kupiti?

 

Tresači , koji se inače nazivaju i tresači maslina, strojevi su koji olakšavaju berbu maslina ali i drugih plodova poput badema, pistacija i kave.

Odabrali smo tresače maslina Jolly Italia, jer su vrlo moćni strojevi, s motorima bez održavanja od 12 do 50 Volti, ovisno o modelu.

Jolly Italia tresači maslina mogu biti s fiksnom ili teleskopskom osovinom do 310 cm, težina je jedna od njegovih jakih točaka, s obzirom da zajedno s teleskopskim osovinom ima težinu od samo 1690 grama. Motor je vrlo kompaktan. Na modelu V34 postoji jedinstvena mogućnost u sektoru, može se koristiti bez šipke, što je nevjerojatna pogodnost za rad na donjim postrojenjima. Na taj se način težina i dalje smanjuje na samo 750 grama.

Tresač maslina Model V34 također je vrlo svestran, možete odabrati koji će se izvor napajanja koristiti, kako s klasičnim „automobilskim“ kabelom, tako i baterijom, ali i u bežičnoj verziji, s litijumskim baterijama tipa „Makita“. Dvije vrste napajanja su zamjenjive, samo kupite komplet za napajanje koji vam je draže i možete prebacivati ​​s napajanja na automobil u bežično napajanje i obrnuto.

Cijene tresača maslina maslina s pogonom na baterije također su vrlo konkurentne, pokušajte ih usporediti s tresačama maslina sa sličnim performansama najpoznatijih kompanija i primijetit ćete veliku razliku.

Tresači maslina Jolly Italia dizajnirani su i proizvedeni u Italiji kako bi imali najbolju izvedbu i pravovremenu pomoć.

Zahvaljujući ekskluzivnom kretanju češlja, plod se ubire nježno, bez oštećenja biljke i bez pada lišća. Motori cijele linije tresača imaju jako malu potrošnju u odnosu na konkurenciju, od 2-5 Ah, ovisno o uporabi. To znači da smo sigurni da s baterijom od 70 Ah možemo raditi cijeli dan (često čak i 2 dana).

Također tresači maslina su dizajnirani za profesionalnu upotrebu, zahvaljujući svojim performansama, jednostavnosti uporabe i održavanja, lagano izbacuju iz uporabe tresače na komprimirani zrak.

Niste sigurni koji model tresača maslina odabrati? Pogledajte video:

Poveznice

Uputstvo za upotrebu V12 (HRV) (607,00 kB)
Uputstvo za upotrebu, garancija, izjava o sukladnosti te lista rezervnih dijelova za V12 Base i V121111
Uputstvo za upotrebu V34 (HRV) (491,00 kB)
Uputstvo za upotrebu, garancija, izjava o sukladnosti te lista rezervnih dijelova za V34 i teleskopski štap
  • Video prezentacija Katalog 2019

Proizvodi koji vas mogu zanimati

Preporučujemo pročitati

  • Jesenja sadnja maslina

    Jesenja sadnja maslina

    Sadnice masline oblica , leccino , Istarska bjelica , pendolino , levantinka , ascolana , frantoio , cipressino

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o našim najnovijim ponudama i pogodnostima!

Upišite ispravnu e-mail adresu.


© 2024 Granum d.o.o. Sva prava pridržana.
Developed & SEO by AMagdic Web Design
Powered by AMagdic CMS